Where's My Mickey? XL

Where's My Mickey? XL 1.0.0

Help Mickey met zijn waterprobleem

Where's My Mickey? XL is een vermakelijk physics spel van de makers van Where's My Water? en Where's My Perry?

Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Where's My Mickey? XL is een vermakelijk physics spel van de makers van Where's My Water? en Where's My Perry?

Help Mickey met zijn waterprobleem


De downloadlink verwijst naar Google Play.Voors

  • Schitterende presentatie

  • Makkelijke bediening

  • Leuke gameplay

  • Veel voorwerpen en achievements

  • Grappige cut scenesTegens

  • Te weinig levels

  • Nogal repetitief\n

In Where's My Mickey? XL moet je zorgen dat het water door een netwerk van pijpen in Mickey's emmertje terecht komt. Je graaft tunnels waar het water doorheen kan, vult wolken met water en zet ze zo dat het op de juiste plek regent, activeert verschillende mechanismen en nog veel meer. Het is in principe hetzelfde als de eerdere Where's My? spellen, maar zelfs als je de vorige delen hebt gespeeld, zitten er nog genoeg nieuwe twists in Where's My Mickey? XL.

De puzzels zijn vrij repetitief, maar Where's My Mickey? XL doet zijn uiterste best om wat meer afwisseling in de gameplay te brengen. Er zijn erg veel mechanismen om te leren kennen, sterren en achievements om te verzamelen en objecten die in het vuil kunt vinden.

Where's My Mickey? XL bestaat uit drie fases met elk 20 levels. De fases draaien rondom een bepaalde verhaallijn. In de eerste serveert Mickey drankjes aan het strand en is het water op. In de tweede fase blust hij een vreemd brandje en in fase drie doet hij mee aan een tuinierwedstrijd. Er zijn nog twee fases met Goofy in de hoofdrol die je vrijspeelt middels een in-app aankoop.

De bediening is kinderspel

De bediening van Where's My Mickey? XL is vrij simpel. Veeg je vinger door de aarde om een tunnel te graven, tik op de wolken om het te laten regenen en veeg je vinger over het scherm om de windrichting te bepalen.

Breng Mickey tot leven

Where's My Mickey? XL is ontwikkeld door Disney en ze hebben hun mascotte perfect gebruikt. Dit Where's My? spel ziet er het beste uit van allemaal en is zal Disney-fans zeker aanspreken.

De graphics gaan uit van de vintage Mickey Mouse, dus denk niet dat het slecht getekend is - het hoort zo!

Het leukste van het spel zijn de grappige cut scenes tussen de levels door. In het eerste level draaien ze allemaal om Mickey die citroenen in een kan water probeert te krijgen - met hilarische gevolgen!

Onze mening

Where's My Mickey? XL is het beste deel in de serie tot nu toe en is een aanrader voor Disney-fans. Hopelijk komen er gauw nieuwe levels bij.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Where's My Mickey? XL

Download

Where's My Mickey? XL 1.0.0

Beoordelingen about Where's My Mickey? XL